Beste sporter,

Om zo snel en efficiŽnt mogelijk met u te communiceren, verstuurt uw vereniging, tennisschool, sportschool of sportcentrum indelingen voor les, facturen, planningen voor wedstrijden in competities en toernooien en andere belangrijke berichten per e-mail.

U zult begrijpen dat het voor hen belangrijk is om te weten of u deze e-mails leest. U kunt dit eenvoudig aangeven: maak het logo zichtbaar!

Logo's en andere afbeeldingen worden vooral door webmail programma's gewoonlijk verborgen. Vervelend, want nu twijfelen bijvoorbeeld trainers of de cursisten de indelingen voor de winter wel allemaal hebben gezien terwijl de meeste lessen al komende week beginnen...

Het logo kunt u per e-mail aanzetten, maar het is vaak makkelijker om de tennisschool toe te voegen aan de "vertrouwde afzenders". Weet u niet hoe dit moet? Kijk dan bij de helpinformatie in het e-mailprogramma.

We willen u er tegelijk op attent maken dat sommige spamfilters zů scherp zijn ingesteld, dat de e-mails in de map "ongewenst" terecht komen. Vooral bij Hotmail, Live en GMail krijgen we hier regelmatig opmerkingen over.

Samengevat:

Wij danken u namens onze klanten voor de medewerking.

Met sportieve groet,

Helpdesk PlanMySport