Info

New or Forgotten?

Tennisschool Tom van Lijf > LTV Meijenhagen

L.T.V. Meijenhagen

Tennistraingen voor L.T.V. Meijenhagen

Tennistraingen voor L.T.V. Meijenhagen

Adres

  • Groenekanseweg 161
  • 3731AE De Bilt
  • 030-2203850

Website

  • Voor gedetailleerde informatie over LTV Meijenhagen verwijzen wij u naar de website van LTV Meijenhagen: www.meijenhagen.nl

Trainers

  • Jeroen Froma en Tom van Lijf

Contact

Juniorentraining

Tijdens de zomerperiode zijn er verschillende cursussen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van deze mogelijkheid. Er worden op maandag 15 trainingen en op alle andere doordeweekse dagen 17 trainingen aangeboden voor Tenniskids ROOD, ORANJE, GROEN en GEEL kinderen waarbij we uitgaan van groepen van 6 (tot 8 personen) maar mochten er meer/minder inschrijvingen zijn dan kan, in overleg, de groepsgrootte aangepast worden. Bij verandering van groepsgrootte worden de trainingstarieven of trainingstijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden.

De cursus Maak kennis met tennis (voorheen snuffeltennis) zal starten in mei en zijn 10 trainingen. Er is een cursus voor 4-5 jarige en een cursus voor 6 t/m 9 jarige kids. De kinderen kunnen een racket lenen tijdens deze trainingen. Bovendien ontvangt ieder kind dat zich na deze cursus als officieel lid heeft aangemeld een racket van de vereniging cadeau. 

Voor de cursus Maak kennis met Tennis dien je je in te schrijven bij de club maar dit zal nog geen officieel lidmaatschap betekenen. Hiermee kunnen de kids namelijk makkelijk geïnformeerd worden voor de activiteiten binnen de vereniging waaraan ze mee mogen doen!  

De jeugdtrainingen worden gegeven van maandag t/m vrijdag tussen 13.00u en 18.30u.

Bij LTV Meijenhagen wordt er Tenniskids gegeven tot een leeftijd van ongeveer 12 jaar. Lees HIER alles over Tenniskids.

Seniorentraining

Tijdens de zomerperiode (april t/m september) zijn er op de prachtige buitenbanen bij  LTV Meijenhagen tennistrainingen voor senioren. Ook prive- of duo training hoort tot de mogelijkheden, dit kan zowel overdag als eventueel in het weekend!

Deze trainingen worden gegeven van maandag t/m vrijdag tussen 17.30u en 22.40u. Ook is er de mogelijkheid om te trainen op woensdagochtend en vrijdagochtend tussen 9.00u en 13.00u. Er worden op maandag 15 trainingen en op alle andere doordeweekse dagen 17 trainingen aangeboden waarbij we uitgaan van groepen van 4 of soms 5 personen. Bij verandering van groepsgrootte worden de trainingstarieven of trainingstijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden. 

Senioren Extra training voor spelers vanaf niveau 5

Tijdens de zomerperiode wordt er door spelers met een niveau 5 of hoger getraind op dinsdagavond en/of donderdagavond waarbij de training 60 danwel 75 minuten zal duren.   

Tennis fit senioren+

Ook dit voorjaar start LTV Meijenhagen een Tennis Fit trainingsprogramma voor alle 45-plus-leden. Het is een reeks van 10 weken training op woensdag- of vrijdagochtend. 

Dit programma is voor iedereen die lekker wil blijven tennissen, met leuke tips voor een goede techniek en natuurlijk ook tips om blessures te voorkomen. Maar het plezier met tennis staat voorop!

Lidmaatschap verplicht

Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van LTV Meijenhagen als u zich wilt inschrijven voor trainingen. Voor de cursus Maak kennis met Tennis dien je je ook in te schrijven bij de club maar dit zal nog geen officieel lidmaatschap betekenen. Hiermee kunnen de kids namelijk makkelijk geinformeerd worden voor de activiteiten binnen de vereniging waaraan ze mee mogen doen!

Trainingsreglement

Als u inschrijft gaat u akkoord met het trainingsreglement: klik hier om dit te bekijken.

De voorjaarstrainingen starten in de week van maandag 6 april 2020 en de MAAK KENNIS MET TENNIS in de week van maandag 11 mei 2020!

Schrijf je in voor 20 februari 2020. Voor maak kennis met tennis kan je inschrijven tot 20 april 2020!

Voorkom teleurstelling en schrijft je op tijd in!! 

We gaan vanaf 20 februari 2020 beginnen met indelen, schrijf voor deze datum in zodat we zo goed mogelijk rekening kunnen houden met uw wensen. Het streven is om rond 23 maart de trainingsdag en -tijd te cummuniceren naar alle leerlingen!  

Heeft u wensen ten aanzien van een voorkeur voor een trainer of voorkeursdag waarop u wil trainen schrijf dit duidelijk op bij het kopje opmerkingen.

Lessen voor JUNIOREN

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

Tenniskids ROOD

6

15

€ 135

?

...

Tenniskids ORANJE

6

15

€ 135

?

...

Tenniskids GROEN

6

15

€ 135

?

...

Groepsles GEEL vanaf 12 jr.

4

15

€ 202,50

?

...

Groepsles GEEL vanaf 12 jr.

6

15

€ 135

?

...

Maak kennis met tennis BLAUW 4 en 5 jaar

8

10

€ 75

?

...

Maak kennis met tennis 6 t/m 9 jr.

8

10

€ 75

?

...

Lessen voor SENIOREN

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

Groepsles

4

15

€ 230

?

...

Senioren Extra training vanaf niveau 5

8

15

€ 172

?

...

Tennis fit senioren+

6

10

€ 100

?

...

Duoles 25 min

2

10

€ 135

?

...

Duoles 50 min

2

10

€ 270

?

...

Privéles 25 min

1

1

€ 27

?

...

Privéles 50 min

1

1

€ 54

?

...